آذوح: اعتراض صنفی کارگران کارخانه کمباین سازی تبریز که از ۲۴ مهر ماه آغاز شده ، به سی امین روز خود رسید.

یکی از کارگران معترض کارخانه کمباین سازی تبریز در این باره به ایلنا گفت:«۴۴ کارگر هستیم و امروز یک ماه می‌شود که نسبت به بی‌تفاوتی کارفرما و بر زمین ماندن مطالباتمان معترضیم

او گفت:«دغدغه همه ما تامین معیشت خانواده‌هایمان است و برای همین از کارفرما و مقامات مسئول انتظار داریم که برای پرداخت مطالبات معوقه که تا بیست ماه می‌رسد، اقدام کنند

به نوشته ایلنا، کارخانه  کمباین سازی تبریز(شرکت توسعه صنعت آذربایجان) که در زمینه تولید کمباین های کشاورزی، ساندویچ‌های پانل و انواع کانکس  در جاده تبریز به آذر شهر (جاده پتروشیمی) فعالیت دارد .این شرکت پیش از سال ۹۰ حدود ۵۰۰ کارگر شاغل داشت اما در حال حاضر شمار کارگران باقیمانده آن به حدود ۴۴ نفر کاهش یافته است.

لازم به ذکر است، در حالیکه ٣٠ روز از اعتراض این کارگان آذربایجان می گذرد اما مسئولان ایران کوچکترین توجهی به خواسته کارگران ندارند. این کارگران ۲۰ ماه است حقوقی دریافت نکرده‌اند.

پیش‌تر در رابطه با مشکلات کارگران این واحد صنعتی «میر احد حسینی» مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی گفته بود: «شرکت توسعه صنعت آذربایجان از واحد های مشکل دار در استان است که به دلیل مشکلات مدیریتی بخش خصوصی دچار بحران شده است زیرا کارفرمای این کارخانه به تصمیماتی که در جلسات کمیته واحد های بحران زده گرفته می‌شود، پایبند نیست

طی چند سال گذشته، معدود کارخانه های موجود در شهرهای آذربایجان جنوبی به بهانه «خصوصی سازی»، به اشخاص نزدیک به حکومت ایران واگذار شد و اکنون این کارخانه ها با مشکلات عدیده ای روبرو شده و بسیاری از کارگران این کارخانه ها اخراج شده اند.

روز شنبه ٢٩مهرماه٩٦، «مجید خدابخش» استاندار آذربایجان شرقی اعلام کرد از ٢٨ واحد خصوصی‌سازی شده، در استان ٢١ مورد آنها دچار بحران شده اند.

کارخانه ترانسفوی زنجان، کارخانه روغن نباتی جهان زنجان، کارخانه بلبرینگ سازی تبریز، کارخانه لیفتراک سازی سهند تبریز و کارخانه ماشین سازی تبریز جزو معدود کارخانه های موجود در آذربایجان جنوبی می باشند که این کارخانه ها هم به بهانه «خصوصی سازی» با قیمت ناچیزی به اشخاص نزدیک به حکومت ایران واگذار شدند.

اکنون بسیاری از این کارخانه ها با قدمتی بیش از ۵٠ سال، اکنون در آستانه ورشکستگی قرار گرفته اند و کارگران این کارخانه ها در اعتراض به این شرایط در یک سال اخیر بارها دست به تحصن زده اند.