آذوح: وضعیت جسمانی رسول رضوی به شدت رو به وخامت گذاشته است.

به گزارش آذوح روز گذشته پس از چندین هفته پیگیری نهایتا برادر این فعال شناخته شده ی آذربایجان موفق به دیدار حضوری با وی شده است.

رسول رضوی که به دلیل ضعف شدید جسمانی توانایی راه رفتن را از دست داده تاکید کرده بعضی اوقات در آستانه ی اغما است، هر روز چندین بار دچار بیهوشی می شود و به بهداری زندان منتقل می گردد.

دو روز قبل نیز پس از 10 روز بی خبری مطلق از وضعیت رسول رضوی اعضای خانواده ی وی موفق به برقراری تماسی کوتاه شدند. جمعی از فعالین حرکت ملی با همراهی تعدادی از اعضای خانواده ی رسول رضوی با قاضی پور، نماینده ی اورمیه در مجلس ایران، دیدار کرده و قاضی پور ضمن شنیدن سخنان حاضرین و برقراری تماش با زندان کرج، با رسول رضوی صحبت کرده و به این فعال شناخته شده ی حرکت ملی قول رسیدگی فوری به خواسته هایش را داده است.

پس از آن نیز اعضای خانواده ی وی توانسته اند برای دقایقی کوتاه با رسول رضوی صحبت نمایند.

گفتنی است مدیر کل زندانهای استان البرز، باقری، نیز از رسیدگی سریع به خواسته های این فعال ملی و ایجاد امکان ملاقات حضوری خبر داده بود.

گفتنی است مبارز شناخته ی شده ی آذربایجان در 41مین روز اعتصاب غذای خود در ندامتگاه شهر کرج به سر می برد.

این فعال سیاسی ترک در هفته ها گذشته به دفعات با افت شدید فشار خون مواجه شده و در وضعیتی اورژانسی به بهداری زندان انتقال یافته است.

گفتنی است همزمان با وخیم شدن وضعیت جسمانی این فعال شناخته شده ی حرکت ملی موج اعتراضات نیز گسترده تر شده و فعالین ملی از برنامه ریزی جهت شدت بخشیدن به دامنه ی اعتراضات در روزهای آتی خبر می دهند.

در هفته های گذشته در بسیاری از شهرهای آذربایجان جنوبی همچون تبریز، اورمو، سولدوز، اردبیل، خوی، ماکو و قوشاچای دیوارنویسی صورت گرفته، پارچه نوشته هایی در حمایت از رسول رضوی نصب شده و شبنامه های بسیاری در میان مردم پخش گردیده است.

رسول رضوی اعتصاب غذای خود را از روز 12 مهر آغاز کرده است.

خانواده ی رسول رضوی طی نامه ای خواستار رسیدگی فوری نمایندگان مجلس به پرونده سازی علیه این فعال ملی شدند. خانواده ی ایشان در نامه ای خطاب به روح الله حضرت پور و دیگر نمایندگان کمیسیون حقوقی مجلس نسبت به ظلم فاحش و بی عدالتی علیه رسول رضوی اعتراض کردند.

در این نامه با اشاره به بازداشت رسول رضوی به دلیل حمایت از تورکهای اویغور تذکر داده شده که "در حکومت اسلامی اعتراض به کشتار مسلمانان در سراسر دنیا دچار تبعیض گشته است".

ایشان در ادامه با برشمردن گوشه هایی از روند غیرقانونی بازداشت و محاکمه ی این فعال سیاسی ترک در مراسمات مختلف همچون اعتراض به توهین برنامه ی فیتیله، نوشتند "متاسفانه دستگاه قضایی کشور عکس العملی نسبت به توهین کنندگان نداشته اما با معترضین با قوه قهریه برخورد گردید". خانواده ی رسول رضوی در پایان خواستار توقف اجرای احکام صادره و اعاده ی دادرسی به مقام عالی قضایی شده اند.

وی پیش از این نیز در اردیبهشت ماه سال جاری در اعتراض به "عدم تجمیع احکام صادره علیه وی طبق ماده ۱۳۴"، "اجرای دوباره نصف حکم پرونده سال ۱۳۹۲ که با آزادی مشروط حذف شده بود" و "بلاتکلیفی در پرونده اعتراضات ضد نژادپرستی" دست به اعتصاب غذا زده بود که پس از گذشت 28 روز و با پادرمیانی جمعی از ریش سفیدان حرکت ملی و در پی قول مسئولان زندان مرکزی تبریز و دادگاه انقلاب و مشروط به عمل به خواسته‌هایش دست از اعتصاب غذا کشید.

در یک فایل صوتی که از سوی ایشان منتشر گردید ایشان ضمن اشاره به وجود نزدیک به 100 سال نژاد پرستی در ایران تاکید کرده که این امر از زمان پهلویها شروع و در رژیم جمهوری اسلامی نیز ادامه یافته است.

در این فایل صوتی این فعال شناخته شده ی ترک با بیان گوشه ای از شکنجه ها و اعمل غیرقانونی صورت گرفته علیه خود اعلام کرد تا زمان لغو احکام غیرقانونی و آزادی از زندان تبریز به اعتصاب خود ادامه خواهد داد.

برای شنیدن فایل صوتی سخنان رسول رضوی از لینکهای زیر استفاده نمایید:

https://www.facebook.com/AZOHqrupu/videos/1053813371339250/

https://youtu.be/DfLbx8LRO7Q

وی اخیرا به دلیل اعتراض به اهانت برنامه ی فیتیله به تحمل 13 ماه حبس محکوم شد. این حکم از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب تبریز بدون محاکمه و به صورت غیابی صادر گردید.

گفتنی است رسول رضوی 13 آذر 92 سوی ماموران امنیتی در تبریز بازداشت و 26 فروردین 93 به همراه حسین علی محمدی پس از نزدیک به 5 ماه بازداشت موقت به قید وثیقه 200 میلیون تومانی از زندان مرکزی تبریز آزاد شد.

وی روز 13 فروردیدن 89 هم به دلیل شرکت در تجمع اعتراضی نسبت به خشک شدن دریاچه اورمیه به همراه بیش از 100 تن از تجمع کنندگان در پل شهید کلانتری مورد بازداشت قرار گرفت.

او روز 17 مهر 90 نیز به هنگام بازگشت از محل کار از سوی ماموران امنیتی بازداشت و پس از تحمل 16 روز بازداشت موقت به قید وثیقه 30 میلیون تومانی از زندان مرکزی تبریز آزاد گردید.

فعال شناخته شده ی حرکت ملی آذربایجان سال گذشته طی نامه ای خطاب به رهبر ایران با اشاره به دلیل دستگیری و روند محاکمه ی ناعادلانه ی خود سوالاتی از وی پرسیده است.

آذوح

 rasoul razavi